Moldova și Rusia
Sputnik Moldova vă prezintă informații și analize despre dezvoltarea relațiilor bilaterale pe agenda autorităților din Rusia și Moldova

Bașcanul Guțul l-a felicitat pe Putin cu victoria în alegeri

© POOL / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin în discuție cu Eugenia Guțul
Vladimir Putin în discuție cu Eugenia Guțul - Sputnik Moldova, 1920, 18.03.2024
Vladimir Putin în discuție cu Eugenia Guțul
Abonare
Bașcanul Guțul l-a felicitat pe Putin cu victoria în alegeri
CHIȘINĂU, 18 mart – Sputnik. Bașcanul autonomiei găgăuze a Moldovei, Eugenia Guțul, l-a felicitat pe Vladimir Putin cu „victoria convingătoare” a sa la alegerile prezidențiale din Rusia.
Potrivit acesteia, acest lucru indică un sprijin activ pentru cursul pe care îl urmează, care vizează dezvoltarea socio-economică și consolidarea poziției Rusiei pe arena internațională.
„Apreciem foarte mult nivelul actual de interacțiune dintre UTA Găgăuzia și Federația Rusă și vă mulțumim pentru atenția acordată Autonomiei Găgăuze. Sunt încrezător că, datorită eforturilor noastre comune, potențialul multidimensional al relațiilor de prietenie și al cooperării fructuoase se va extinde în continuare. în folosul popoarelor noastre frățești”, a scris Guțul pe o rețea de socializare.
Maia Sandu susține o conferință de presă despre ideea sa de a face referendum de aderare la UE - Sputnik Moldova, 1920, 18.03.2024
Politică
Maia Sandu vrea referendum pro-european în ruptul capului
Fluxul de știri
0