Economie
Urmăriți portalul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu tendințele, fenomenele și fluctuațiile din economia Republicii Moldova

Oleg Tofilat face „cu ou și cu oțet” concursul de la aeroport organizat de guvernarea PAS

© Sputnik / Mihai CarausOleg Tofilat
Oleg Tofilat - Sputnik Moldova, 1920, 14.03.2024
Abonare
Oleg Tofilat critică dur concursul de la aeroport organizat de guvernarea PAS
CHIȘINĂU, 14 mart - Sputnik. Fostul director al întreprinderii „Calea Ferată a Moldovei”, Oleg Tofilat, care și-a dat demisia din funcție în luna februarie, dă de pământ cu modul în care este organizat procesul de organizare a licitației spațiilor comerciale de la aeroport și scoate în evidență, în cadrul unei analize, carnețele și riscurile concursului, scrie canalul de Telegram „INDEX”.
Potrivit lui, criteriile de eligibilitate sunt „stranii”, exonerarea de răspundere a celor care organizează procedura de licitație este „obscură”, iar statul „va fi prejudiciat deliberat cu până la 150 de milioane de lei”.
„Aeroportul invită companii cu reputație și renume să participe cât mai repede la o afacere păguboasă de la bun început pentru Aeroport, călători și stat. Iată de ce această licitație trebuie anulată, iar procesul - regândit. Cu competență și discernământ, în două săptămâni poate fi elaborat un caiet de sarcini adecvat obiectivelor care le urmărim. Mai am speranțe în competența și discernământul autorităților publice din Moldova”, a menționat Tofilat.
Dorin Recean - Sputnik Moldova, 1920, 14.03.2024
Politică
Recean vrea să fie dați cu capul de asfalt deja cei care călătoriesc la Moscova?
Fluxul de știri
0