Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Moldova are un nou ministru al Mediului

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaȘedința guvernului
Ședința guvernului - Sputnik Moldova, 1920, 14.03.2024
Abonare
Noul ministru al Mediului, Sergiu Lazarencu, a fost învestit în funcție
CHIȘINĂU, 14 mart – Sputnik. Noul ministru al Mediului, Sergiu Lazarencu, a depus azi jurământul de învestire, în prezența președintei Maia Sandu și a prim-ministrului Dorin Recean.
„Șeful Executivului a subliniat că printre prioritățile imediate ale Ministerului Mediului se numără accelerarea împăduririi, gestionarea deșeurilor și restructurarea Agenției Moldsilva. „Un alt obiectiv-cheie este avansarea pe agenda de negocieri cu Uniunea Europeană. Am încrederea că ministrul Lazarencu, împreună cu echipa ministerului, vor performa în acest sens”, ne informează serviciul de presă al Guvernului.
Sursa mai scrie că tot astăzi Sergiu Lazarencu a fost prezentat angajaților Ministerului Mediului de către premierul Dorin Recean.
Boul ministru a subliniat că mizează pe suportul echipei în activitatea sa: „Sunt sigur că împreună vom face lucruri frumoase pentru mediu, cetățeni și întreaga țară”.
Oleg Tofilat - Sputnik Moldova, 1920, 14.03.2024
Economie
Oleg Tofilat face „cu ou și cu oțet” concursul de la aeroport organizat de guvernarea PAS
Fluxul de știri
0