Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Kremlinul a comentat reacția Occidentului la interviul lui Putin cu Kiseliov

© Sputnik / Aleksey Nikolskyi / Accesați arhiva multimediaDmitri Peskov
Dmitri Peskov - Sputnik Moldova, 1920, 14.03.2024
Abonare
Peskov: Occidentul a denaturat în mod deliberat contextul când a comentat interviul lui Putin
CHIȘINĂU, 14 mart – Sputnik. Secretarul de presă al președintelui rus Dmitri Peskov, vorbind despre reacția Casei Albe la interviul șefului statului rus Vladimir Putin cu jurnalistul Dmitri Kiseliov, a remarcat că Occidentul a omis în mod deliberat cuvintele președintelui rus că nu i-a trecut prin cap să folosească arme nucleare tactice în timpul operațiunii militare speciale.
Anterior, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a declarat că președintele american Joe Biden a fost informat despre interviul lui Putin cu jurnalistul Kiselyov, iar declarațiile referitoare la forțele nucleare de la Washington sunt considerate iresponsabile.
Putin, într-un interviu cu Kiseliov, a spus anterior că Federația Rusă este pregătită pentru un război nuclear, dar a precizat: „Nu cred că va începe așa frontal”. Potrivit președintelui Putin, țara sa este pregătită să folosească arme nucleare dacă va fi în joc existența statului rus.
Vladimir Putin, interviu jurnalistuluii Dmitri Kiseliov - Sputnik Moldova, 1920, 13.03.2024
Rusia
Președintele Rusiei - despre NATO, liniile roșii, arma nucleară și apărarea țării
Fluxul de știri
0