Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Recean a anunțat reușite și planuri mari la o conferință difuzată cu mari probleme tehnice

© Sputnik / Rodion ProcaDorin Recean
Dorin Recean - Sputnik Moldova, 1920, 13.03.2024
Abonare
Recean a anunțat reușite și planuri mari la o conferință difuzată cu mari probleme tehnice
CHIȘINĂU, 13 mart - Sputnik. Premierul moldovean Dorin Recean a susținut o conferință de presă la care a anunțat lansarea campaniei „Guvernul construiește”.
potrivit lui Dorin Recean, guvernul construiește drumuri, rețele de apă și canalizare, iluminat public, școli și spitale renovate, poduri, parcuri și stadioane.
„Guvernul construiește zi de zi și acest efort îl vom continua și în perioada următoare. Suntem într-un proces amplu de construcție a țării. Mă refer la numărul mare de proiecte de infrastructură care schimbă la față Republica Moldova. Mai multe din aceste proiecte au fost blocate ani sau chiar zeci de ani la rând. Guvernul construiește sate și orașe europene, în esență, un trai european în Moldova. Guvernul construiește și va continua să construiască o Moldovă europeană, în care toți locuitorii să aibă condiții firești, sănătoase de viață", a declarat Recean.
Conferința de presă a lui Recean a fosrt anunțată cu mult fast, linkurile care transmiteau în direct evenimentul au fost distribuite de mai toate portalurile publice și proguvernamentale, dar, colac peste pupăză, mai toată transmisiunea a mers fără sunet. Moldovenii s-au putut delecta doar cu mimica și gesticulația irepetabilă a lui Recean.
Mai târziu autoritățile au făcut eforturi pentru ca informația despre realizări și intenții noi să ajungă totuși la cât mai mulți oameni.
Recoltarea cerealelor în regiunea Novosibirsk, Federația Rusă - Sputnik Moldova, 1920, 12.03.2024
Economie
Mai mulți producători de cereale au solicitat credite garantate de stat
Fluxul de știri
0