Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Peskov a comentat declarația lui Stoltenberg privind necesitatea negocierilor

© Sputnik / Aleksey Nikolskyi / Accesați arhiva multimediaDmitri Peskov
Dmitri Peskov - Sputnik Moldova, 1920, 12.03.2024
Dmitri Peskov. Foto de arhivă
Abonare
Peskov: deocamdată și Rusia, și NATO văd că Ucraina refuză negocierile.
CHIȘINĂU, 12 mart – Sputnik. Și Rusia, și reprezentanții NATO văd poziția consecventă a regimului de la Kiev de a nega posibilitatea negocierilor, a declarat purtătorul de cuvânt al președintelui Federației Ruse Dmitri Peskov.
Luni, Stoltenberg a declarat în cadrul unei conferințe de presă că capitularea Ucrainei nu va aduce pacea și că este nevoie de negocieri care, potrivit acestuia, trebui „să păstreze Ucraina ca națiune suverană și independentă”.
"Deocamdată putem vedea cu toții – și noi, și reprezentanții NATO - un singur lucru - poziția destul de consistentă a regimului de la Kiev de a nega posibilitatea oricăror negocieri. Aceasta este realitatea atât de facto, cât și de jure, la drept vorbind” , le-a spus Peskov jurnaliștilor.
Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova Oleg Vasnețov a fost convocat la MAEIE - Sputnik Moldova, 1920, 12.03.2024
Rusia
Ambasadorul Rusiei la Chișinău a fost convocat la Ministerul de Externe
Fluxul de știri
0