Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Sandu crede mai mult în „diaspora” decât în oamenii din țară?

© Photo : Preşedinţia Republicii MoldovaMaia Sandu
Maia Sandu  - Sputnik Moldova, 1920, 09.03.2024
Maia Sandu
Abonare
Sandu crede mai mult în „diaspora” decât în oamenii din țară
CHIȘINĂU, 9 mart - Sputnik. Diaspora este speranța Maiei Sandu. Despre aceasta șefa statului a mărturisit la întâlnirea cu reprezentanții diasporei moldovenești din Franța, scrie canalul de telegram „INDEX”.
„Ei sunt adevărați ambasadori ai țării, contribuie la o viață mai bună acasă și susțin cu determinare calea democratică a statului nostru. M-am convins încă o dată că simțim cu toții la fel – ne dorim ca Republica Moldova să prospere, ca oamenii noștri să aibă oportunități, acasă, pe măsura potențialului lor, ca reforma justiției să dea roade, iar cei care au sărăcit țara să fie trași la răspundere. Ne dorim ca legea să fie în capul mesei și ca cei de acasă să fie în siguranță. Cu toții vrem ca țara noastră să fie între prieteni, integrată în familia UE”, a declarat Sandu.
Această declarație deja a provocat supărări mari în Moldova. Mai mulți oameni au considerat că prin aceste declarații Sandu i-a înjosit pe cei care nu fac paret din diaspora.
Maia Sandu si Emmanuel Macron - Sputnik Moldova, 1920, 07.03.2024
Politică
Maia Sandu și Emmanuel Macron au semnat două acorduri de cooperare
Fluxul de știri
0