Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Marea preocupare a sorosiștilor: abordarea ideologică a locului femeii în politică

© Sputnik / Rodion ProcaNatalia Gavrilița
Natalia Gavrilița - Sputnik Moldova, 1920, 09.03.2024
Abonare
Cea mai mare preocupare a sorosiștilor: abordarea ideologică a locului femeii în politică
CHIȘINĂU, 9 mart – Sputnik. Natalia Gavrilița, fost prim-ministru al primului guvern PAS după preluarea de către partida lui Soros a controlului total asupra Republicii Moldova, a declarat că Moldova se află înaintea întregii planete la capitolul promovării femeilor în funcții cheie ale statului.
„Natalia Gavrilița: "Am demonstrat nu doar în Moldova, la nivel internațional, că femeile pot conduce în situații de criză și să aibă viziune de dezvoltare", a spus Gavrilița.
Pe de altă parte dacă e să examinăm proporția femeilor și bărbaților (până la proba contrarie, bineînțeles) în fracțiunea parlamentară PAS și în cele două guverne ale PAS, atunci vom vedea că e greu chiar și pentru sorosiști să implementeze postulatele lor ideologice și să asigure echitatea între femei și bărbați la ocuparea funcțiilor cu adevărat importante.
Cu toate acestea miniștrii și deputații PAS continuă să umble pe la mitingurile și demonstrațiile LGBT și la cele feministe, în speranța că vor ajunge să-și vadă implementată și în Moldova agenda lor anti-tradițională și anticreștină. Sau poate că ei fac acest lucru doar pentru a continua să primească bani datorită lobby-ului lui Soros?! Nu știm cu certitudine ce au ei în cap.
Între timp Moldova se confruntă cu probleme foarte grave, iar PAS se pare că e foarte departe de a le rezolva. Asta inclusiv din cauza faptului că nici măcar cauzele acestor probleme nu sunt stabilite obiectiv și complet. Pentru că tot abordările ideologice îi fac pe cei care ar trebui să facă această analiză miopi și opaci intelectual.
Башкан Гагаузии Евгения Гуцул - Sputnik Moldova, 1920, 08.03.2024
Politică
Bașcanul Găgăuziei a revenit în Moldova după o vizită efectuată în Rusia
Fluxul de știri
0