Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Recean și Popșoi participă la Forumul Diplomației de la Antalya

© Sputnik / OsmatescoDorin Recean și Mihai Popșoi
Dorin Recean și Mihai Popșoi - Sputnik Moldova, 1920, 02.03.2024
Dorin Recean și Mihai Popșoi
Abonare
Recean și Popșoi au plecat la Antalya la Forumul diplomației
CHIȘINĂU, 2 mart - Sputnik. Prim-ministrul moldovean Dorin Recean se află într-o vizită de lucru în Antalya, unde participă la cea de-a treia ediție a Forumului diplomației, la invitația președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdoğan.
Din delegația oficială a Moldovei face parte și vicepremierul Mihai Popșoi, ministru al Afacerilor Externe.
Evenimentul organizat în perioada 1 - 3 martie reunește șefi de state și de guverne, miniștri și experți care vor aborda subiecte de actualitate de pe agenda regională și internațională.
În cadrul vizitei, premierul Dorin Recean se va întâlni cu președintele Bulgariei, Rumen Radev, pentru a discuta oportunitățile de intensificare a dialogului bilateral și cooperarea în domenii de interes comun pentru cele două țări. De asemenea, Șeful Executivului va avea o discuție cu prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban.
Guvernatorul autonomiei găgăuze a Moldovei, Eugenia Guțul, s-a întâlnit la Moscova cu Președintele Consiliului Federației al Rusiei Valentina Matvienko - Sputnik Moldova, 1920, 01.03.2024
Moldova și Rusia
Eugenia Guțul s-a întâlnit la Moscova cu Valentina Matvienko
Fluxul de știri
0