Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Vladimir Bolea a discutat cu mai mulți agricultori din raionul Ialoveni

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaVladimir Bolea
Vladimir Bolea - Sputnik Moldova, 1920, 23.02.2024
Abonare
Vladimir Bolea a discutat cu mai mulți agricultori din raionul Ialoveni și a vizitat unele afaceri
CHIȘINĂU, 23 feb – Sputnik. Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare publică un comunicat lung despre discuțiile purtate de Vicepremierul și ministrul de resort Vladimir Bolea cu agricultorii din raionul Ialoveni, în cadrul unei vizite de lucru întreprinse joi, 22 februarie.
Din comunicat aflăm că uu fost abordate acțiunile și măsurile inițiate de minister pentru a stimula creșterea economică a sectorului agricol. Atenția este atrasă asupra proiectului AGGRI, fiind un instrument financiar important pentru crescătorii de vaci pentru lapte. Alt subiect se referă la dificultățile actuale și viitoare legate de producția de cereale, agricultorii fiind încurajați să se orienteze inclusiv spre producerea materialului semincer.
Vladimir Bolea a vorbit și despre acțiunile demarate pentru îmbunătățirea infrastructurii de irigații: “Au început proiectările pentru 3 sisteme mari centralizate de irigare. Investițiile în acest scop sunt de 25 milioane $, fiind realizate în securitatea și sustenabilitatea producției noastre agricole. Efectul urmărit este ca agricultorii să-și sporească randamentele.”
Ședința Guvernului Recean - Sputnik Moldova, 1920, 22.02.2024
Politică
Chișinăul mai vrea un radar de supraveghere aeriană
Fluxul de știri
0