Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Familia Regală a României încearcă să devină mai activă în politica internă a Moldovei

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaPrincipele Radu al României și Dorin Recean
Principele Radu al României și Dorin Recean - Sputnik Moldova, 1920, 22.02.2024
Principele Radu al României și Dorin Recean
Abonare
Familia Regală a României încearcă să devină mai activă în politica internă a Moldovei
CHIȘINĂU, 22 feb – Sputnik. Serviciul de presă al guvernului moldovean anunță că Prim-ministrul Dorin Recean a avut o întrevedere cu Alteța Sa Regală Principele Radu, care se află în țara noastră cu ocazia organizării, sub auspiciile Familiei Regale a României, a Forumului Economic de la Chișinău.
„Premierul Dorin Recean i-a mulțumit Alteței Sale Regale, Principele Radu pentru susținerea necondiționată și pentru că încurajează comunitatea de afaceri din România, dar și din alte țări europene să investească în Republica Moldova”, se spune în comunicatul de la guvern.
Cei doi au discutat, între altele, despre activitățile Guvernului în procesul de integrare europeană și despre evenimentele viitoare pe care le va organiza Familia Regală.
Premierul Dorin Recean și șeful Ministerului Agriculturii, Vladimir Bolia, la întâlnirea cu fermierii protestatari - Sputnik Moldova, 1920, 20.02.2024
Politică
Guvernul le-a propus fermierilor ajutoare de urgență
Fluxul de știri
0