Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Opoziţia din Moldova a chemat oamenii țării să se unească pentru a da jos guvernarea PAS

© Sputnik / OsmatescoMiting de protest contra PAS
Miting de protest contra PAS - Sputnik Moldova, 1920, 19.02.2024
Abonare
Partidul „Renaștere” a îndemnat moldovenii să se unească pentru a da jos guvernarea PAS
CHIȘINĂU, 19 feb – Sputnik. Unul dintre liderii partidului de opoziție „Renaștere” din Moldova, Alexandru Suhodoliski, consideră că pentru a înlătura actuala guvernare din Moldova, nu politicienii trebuie să se unească, ci locuitorii republicii prin participarea la alegeri.
Șeful Partidului Socialist, Igor Dodon, a declarat la sfârșitul lunii decembrie că mai multe forțe de opoziție negociază posibilitatea de a se uni pentru a desemna un singur candidat la alegerile prezidențiale. Declarațiile sale au fost confirmate de liderii mai multor forțe politice de opoziție. Alegerile pentru șeful republicii sunt așteptate să aibă loc în această toamnă.
„Nu politicienii trebuie să se unească, ci poporul Moldovei. În fiecare discurs încerc să subliniez această narațiune particulară, făcând apel la locuitorii țării să evalueze cu sobru tot ceea ce se întâmplă și să realizeze că scopul principal pentru noi toți ar trebui să fie eliminarea actualului guvern prin participarea la alegeri”, a scris Suhodoliski pe canalul său Telegram.
Asociația Forța Fermierilor - Sputnik Moldova, 1920, 16.02.2024
Politică
Forța Fermierilor consideră declarațiile premierului drept manipulatorii
Fluxul de știri
0