Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Dmitri Kiseleov îl cheamă pe Joe Biden la interviu

© Sputnik / Владимир Трефилов / Accesați arhiva multimediaDmitri Kiseleov
Dmitri Kiseleov - Sputnik Moldova, 1920, 18.02.2024
Abonare
Dmitri Kiseleov îl cheamă pe Joe Biden la un interviu, așa cum Putin a acceptat o conversație cu jurnalistul american Carlson
CHIȘINĂU, 18 feb - Sputnik. Directorul general al grupului de presă Rossiia Segodnia, Dmitri Kiselev, a trimis o solicitare pentru un interviu cu Biden pentru a continua dialogul dintre Rusia și Statele Unite după interviul lui Putin cu Tucker Carlson.
„Credem că țările noastre nu au capacitatea de a se asculta și de a se auzi reciproc și credem că președintele rus Vladimir Putin a dat un exemplu demn acceptând un interviu destinat publicului american”, se spune în scrisoare.
Solicitarea a fost trimisă la Casa Albă din Washington, a spus Kiselev în programul Vesti Nedeli de la postul de televiziune Rossiia-1. Dacă Biden este de acord, interviul este planificat să fie tradus în limbi străine și distribuit pe canalul RIA Novosti Telegram, pe site-ul agenției și pe alte platforme ale grupului media din întreaga lume.
Президент РФ Владимир Путин дал интервью американскому журналисту Такеру Карлсону - Sputnik Moldova, 1920, 09.02.2024
Analize și opinii
Armă de ”iluminare” în masă. Putin i-a acordat un interviu lui Tucker Carlson
Fluxul de știri
0