Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Recean e criticat pentru că i-a ignorat pe agricultorii care protestează deja a treia zi

© Sputnik / OsmatescoDorin Recean
Dorin Recean - Sputnik Moldova, 1920, 14.02.2024
Abonare
Dorin Recean este criticat pentru că i-a ignorat pe agricultori
CHIȘINĂU, 14 feb - Sputnik. Premierul moldovean Dorin Recean este criticat pe rețelele de socializare pentru că în debutul ședinței de azi a Guvernului a ignorat faptul că garicultorii așteaptă soluții rapide din partea executivului și sunt gata să blocheze două puncte de trecere a frontierei în sudul țării.
Chiar dacă i-a uitat pe agricultori, Recean n-a uitat că azi e ziua lecturii și a făcut un comentariu lung cu acest prilej. Însă, de dragul adevărului, trebuie să remarcăm neîndemânarea cu care Recean a vorbit despre importanța lecturilor: a spus-o într-un limbaj care pare să trădeze o prea mare insuficiență de lecturi și a gesticulat ca un om care încearcă să pară un titan al domeniului pe care deloc nu-l stăpânește.
Tot azi dimineața mai mulți fermieri și-au adus tehnica agricolă la vama Leușeni, pe care o blochează deja a treia zi consecutiv.
Protestul fermierilor din fața clădirii Guvernului - Sputnik Moldova, 1920, 12.02.2024
Politică
Fermierii reiau manifestațiile de protest care vor fi organizate în raioanele din țară
Fluxul de știri
0