Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lavrov: Rusia e gata să rezolve criza din Ucraina pe cale diplomatică, nu și Occidentul

© Sputnik / Ramil Sitdikov / Accesați arhiva multimediaSerghei Lavrov
Serghei Lavrov - Sputnik Moldova, 1920, 14.02.2024
Abonare
Serghei Lavrov a spus că Rusia e gata să rezolve criza din Ucraina pe cale diplomatică, dar poziția Occidentului face imposibil acest lucru
CHIȘINĂU, 14 feb – Sputnik. Ministrul rus al Afacerilor Externe Serghei Lavrov a vorbit despre posibilitatea de a se ajunge la un acord cu Occidentul în vederea depășirii crizei din Ucraina, subliniind deschiderea Rusiei pentru o soluție diplomatică.
„Așa cum a subliniat președintele în interviul cu Tucker Carlson, rămânem deschiși pentru o înțelegere politică și diplomatică bazată pe luarea în considerare a intereselor noastre legitime. În baza luării în considerare a realităților care s-au dezvoltat de-a lungul multor ani și care au condus acum la situația actuală. Totuși, în lipsa unor propuneri serioase din partea celor care ne-au declarat război, nedorința lor de a ține cont fie de interesele noastre, fie de realitățile de la sol, un acord, desigur, nu va fi posibil, astfel de opțiuni nu sunt vizibile”., a declarat șeful diplomației ruse.
Начало очередного этапа подготовки подразделений ВСУ во Львовской области - Sputnik Moldova, 1920, 14.02.2024
Internațional
Numai ucrainean să nu fii – ce se întâmplă în vecinătatea noastră, în regiunea Odesa
Fluxul de știri
0