Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Moscova le cere partenerilor din CSI să respingă inițiativele anti-ruse

© Sputnik / Natalia SeliverstovaSediul MAE rus
Sediul MAE rus - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2024
Abonare
Moscova le cere partenerilor săi din CSI să respingă documentele și rezoluțiile anti-ruse ale țărilor occidentale
CHIȘINĂU, 10 feb - Sputnik. Moscova cere partenerilor săi CSI să respingă documentele și rezoluțiile anti-ruse aruncate împotriva ONU de țările occidentale. Acest lucru a fost anunțat de ministrul adjunct de externe al Federației Ruse, Mihail Galuzin.
„Apreciem foarte mult nivelul de interacțiune cu partenerii noștri CSI la ONU. Remarcăm coincidența sau asemănarea abordărilor noastre pe multe probleme internaționale. Apreciem sprijinul pe care statele CSI (cu excepția Moldovei și Ucrainei) și-l acordă reciproc în alegeri, precum și posibilitatea de a discuta despre orice problemă în mod diplomatic”, a spus diplomatul.
️Pe 20 decembrie, Adunarea Generală a ONU a adoptat o rezoluție privind lupta împotriva glorificării nazismului. SUA, Marea Britanie, Germania, Italia, Japonia, Ucraina și Moldova, care li s-a alăturat, s-au numărat printre cele 49 de țări care au votat împotriva documentului.
Президент РФ Владимир Путин дал интервью американскому журналисту Такеру Карлсону - Sputnik Moldova, 1920, 09.02.2024
Analize și opinii
Armă de ”iluminare” în masă. Putin i-a acordat un interviu lui Tucker Carlson
Fluxul de știri
0