Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ambasadorul SUA Logsdon a trecut și pe la Poliția de Frontieră a Moldovei

© Photo : Ministerul Finanțelor al Republicii MoldovaKent Logsdon, imagine din arhivă
Kent Logsdon, imagine din arhivă - Sputnik Moldova, 1920, 02.02.2024
Abonare
Ambasadorul SUA Logsdon a trecut și pe la POliția de Frontieră a Moldovei sau cum funcționează în politică regula potrivit căreia „cel care plătește, acela comandă muzica”
CHIȘINĂU, 2 feb – Sputnik. Poliția de Frontieră anunță că la data de 1 februarie curent șeful acestei instituții, Ruslan Galușca, „l-a primit într-o ședință de lucru pe E. S. Kent D. Logsdon, Ambasadorul SUA în Republica Moldova”.
E de remarcat faptul că ambasadorul SUA la Chișinău Logsdon abia de reușește să-și tragă sufletul, alergând pe la toate instituțiile de stat ale Republicii Moldova și pe la toate evenimentele importante. Recent, când președintele Maia Sandu a convocat primarii moldoveni pentru a le sugera cum trebuie să conducă localitățile în care sunt aleși, în fruntea evenimentului de asemenea ieșea în evidență zâmbetul de serviciu al diplomației americane, reprezentată la noi în țară prin persoana lui Logsdon.
Niciun alt ambasador în toată istoria deocamdată scurtă a Republicii Moldova nu și-a permis să se erijeze la atâtea evenimente publice și să umble pe la practic toate instituțiile statului cu împărțirea de indicații prețioase.
Dar să revenim la comunicatul Poliției de Frontieră și să mai dăm încă un citat din el, ca să știe cititorii noștri numeroși cu ce ochi vede conducerea acestei instituții vizita „diplomatică” a lui Logsdon:
„În cadrul întâlnirii, oficialii au abordat subiectul proiectelor și programelor de asistență externă finanțate de SUA în perioada 2022-2023, precum și prioritățile pentru perioada următoare. Discuția a subliniat importanța consolidării relațiilor bilaterale și a deschis oportunități pentru colaborări viitoare în domenii noi de interes”.
Брифинг официального представителя МИД России М. Захаровой - Sputnik Moldova, 1920, 31.01.2024
Rusia
Occidentul să nu-i atribuie Rusiei fantezii despre războiul cu NATO – Zaharova
Fluxul de știri
0