Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dragalin are nevoie de pază deoarece este atacată pe... Telegram

© Sputnik / OsmatescoVeronica Dragalin
Veronica Dragalin - Sputnik Moldova, 1920, 30.01.2024
Abonare
Veronica Dragalin are nevoie de pază deoarece este atacată pe Telegram și pe alte rețele de socializare
CHIȘINĂU, 30 ian - Sputnik. Șefa Procuraturii Anticorupție Veronica Dragalin a declarat că are nevoie de pază de corp deoarece este „atacată” (probabil s-a referit la criticile care îi sunt aduse, nota redacției) pe unele canale de Telegram și pe alte rețele de socializare.
Dragalin a mai spus ieri seara la un post privat de televiziune că avea alte așteptări atunci când a acceptat să vină din SUA direct în fruntea Procuraturii Anticorupție a Republicii Moldova. Ea considera că societatea o să susțină activitatea acestei instituții în frunte cu dânsa.
Dar acum Dragalin pare să fie dezamăgită. Nimeni nu organizează mitinguri în susținerea ei, la care să-i fie purtat portretul împodobit cu prosop croșetat, cu flori și busuioc.
În schimb moldovenii nerecunoscători se vede că au așteptări exagerate.
Anterior Veronica Dragalin a mai spus că sarcina instituției pe care o conduce la acest moment nu este „să întoarcă miliardul furat”.
Veronica Dragalin - Sputnik Moldova, 1920, 20.10.2022
Politică
Veronica Dragalin susține că a documentat cum sunt finanțate protestele
Fluxul de știri
0