Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ilan Șor îi ridiculizează pe cei de la PAS în legătură cu prezența lor la Davos

© Sputnik / Miroslav RotariIlan Șor
Ilan Șor - Sputnik Moldova, 1920, 26.01.2024
Abonare
Ilan Șor îi ridiculizează pe cei de la PAS în legătură cu prezența lor la Davos
CHIȘINĂU, 26 ian – Sputnik. „Lacheii guvernului nicidecum nu se abat de la forumul de la Davos. Iată că și Alaiba ne-a povestit ce imagine bună are Moldova. A rămas doar să o transformăm într-un “impact economic, care va fi resimțit de fiecare cetățean”", scrie Ilan Șor pe o rețea de socializare.
„Obișnuit să facă pe cocoșul în fața “partenerilor” occidentali, a uitat că în Moldova prostiile lui sunt vizibile. Alaiba, țara a simțit deja “impactul” vostru. Oamenii au rămas fără gaz ieftin, deoarece guvernul a blocat livrările negociate de către echipa mea. Acum autoritățile aruncă praf în ochi căutând un țap ispășitor în rândurile lor. Dar să pretinzi că Maia este bună, și ceilalți sunt proști, nu se va primi. Deciziile criminale le-ați luat împreună, a menționat Ilan Șor. Cum rămâne cu “reformele educației”? Într-un an, 13 școli au fost închise, șase internate au fost desființate numai în decembrie. Avem un deficit de peste 7.000 de profesori, iar specialiștii continuă să părăsească țara", mai scrie politicianul.
Alexandru Slusari la un protest al fermierilor - Sputnik Moldova, 1920, 25.01.2024
Politică
Slusari îl desființează pe Alaiba: un utopist iresponsabil
Fluxul de știri
0