Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Slusari îl desființează pe Alaiba: un utopist iresponsabil

© Sputnik / OsmatescoAlexandru Slusari la un protest al fermierilor
Alexandru Slusari la un protest al fermierilor - Sputnik Moldova, 1920, 25.01.2024
Abonare
Slusari despre Alaiba: un utopist iresponsabil, e grav că acesta este ministrul economiei și viceprim-ministru
CHIȘINĂU, 25 ian - Sputnik. Alexandru Slusari îl atacă dur pe ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării Dumitru Alaiba pe o rețea de socializare pentru că acesta „a vrut să comaseze ANRE cu Consiliul Concurenței” și ca urmare „jumătate de an practic au fost paralizate ambele instituții”.
„Omul a crezut că cea mai mare debirocratizare este în lichidarea ștampilelor și жалобных книг (registrelor de reclamații). Ștampilele, apropo, nu au dispărut. Timp de doi ani nu am văzut nici un contract civil, semnat pe suport de hârtie, care să nu aibă ștampilă”, subliniază Slusari.
El îl mai acuză pe Alaiba că „a promovat teoretic producția autohtonă prin indicarea unui cod greșit” și în acest fel „a dus în eroare zeci mii de cetățeni”.
Slusari îl numește pe Alaiba „utopist iresponsabil”, precizând că n-r fi o tragedie dacă acest ministru ar trăi de capul lui pe cont propriu, însă e grav că acesta este ministrul economiei și viceprim-ministru.
Dumitru Alaiba - Sputnik Moldova, 1920, 21.01.2024
Politică
Ministrul sorosist Alaiba a recunoscut public una dintre ocupațiile sale ingrate
Fluxul de știri
0