Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Kremlinul a comentat vizita lui Putin la Kaliningrad

© Sputnik / Ramil Sitdikov / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 25.01.2024
Abonare
Peskov a declarat că vizita lui Putin la Kaliningrad este una obișnuită de lucru.
CHIȘINĂU, 25 ian – Sputnik. Deplasarea președintelui Rusiei, Vladimir Putin, la Kaliningrad nu este un „mesaj” către țările NATO, aceasta este o activitate obișnuită a șefului statului privind dezvolta țării în cadrul vizitării regiunilor, a declarat purtătorul de cuvânt al președintelui Federației Ruse Dmitri Peskov.
"Acesta nu este deloc un mesaj către țările NATO. Când președintele vizitează regiunile Federației Ruse, acesta nu este un mesaj către țările NATO. Acesta este principalul lucru de care se ocupă președintele. Iar principalul lucru nu este să trimită mesaje, dar ceea ce face el deja de mulți ani - lucrează la dezvoltarea țărilor noastre și a regiunilor noastre, dezvoltă economia, proiecte pentru dezvoltarea social-economică a unor regiuni aparte", a declarat reprezentantul Kremlinului, răspunzând la întrebarea despre „mesajul” pe care vrea să-l transmită vizita lui Putin în regiunea Kaliningrad.
Vizita lui Putin la Kaliningrad este programată pentru joi, 25 ianuarie. Președintele rus va discuta cu studenții Universității Kant cu ocazia Zilei Studenților, va avea o ședință privind dezvoltarea regiunii și se va întâlni de asemenea cu guvernatorul Anton Alihanov.
Lavrov și Guterres au discutat despre cooperarea dintre Rusia și ONU - Sputnik Moldova, 1920, 24.01.2024
Rusia
Lavrov și Guterres au discutat despre cooperarea dintre Rusia și ONU
Fluxul de știri
0