Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Păpușarii din spatele PAS o scot pe Olesea Stamate pe acostament?

© Sputnik / Miroslav Rotari În imagine Olesea Stamate și Maia Sandu, imagine din arhivă
 În imagine Olesea Stamate și Maia Sandu, imagine din arhivă - Sputnik Moldova, 1920, 22.01.2024
Abonare
Pașa s-a năpustit asupra Olesei Stamate cu două comentarii denigratoare, pline de acuzații grave, la care Stamate deocamdată nu a venit cu o replică
CHIȘINĂU, 22 ian - Sputnik. Ex-președintele Comisiei parlamentare Juridice Numiri și Imunități, Olesea Stamate, devine încă o țintă a atacurilor păpușarilor din spatele actualei guvernări PAS. Anterior se cunoștea doar despre Andrei Spînu că ar lupta pentru supraviețuire politică și pentru libertate, după ce a fost parte a unor decizii luate de guvernare, ce s-au dovedit a fi nefaste pentru țară și acum se încearcă scoaterea lui în rol de țap ispășitor.
Dar să revenim la Olesea Stamate. Recent ea și-a dat demisia din funcția de președinte de comisie parlamentară, anunțând că preferă să facă mai multă muncă de creație legislativă și să dedice mai mult timp familiei. Cel mai probabil ea a încercat să anticipeze niște lucruri, care n-au întârziat să se producă. Dar s-a produs o ieșire publică a unuia dintre cei mai dubioși și aparent neînsemnați tipi ai mlaștinii politico-mediatice de pe Bîc, sorosistul Valeriu Pașa, luat „din drum” de PAS și făcut peste noapte mare comisar de cenzură de stat, alături de altă figură la fel de dubioasă, Petru Macovei. Pașa s-a năpustit asupra Olesei Stamate cu două comentarii denigratoare, pline de acuzații grave, la care Stamate deocamdată nu a venit cu o replică. De ce? Se teme? Sau are ce să ascundă? Nu știm deocamdată.
Nu știm nici de ce anume Olesea Stamate a devenit indezirabilă pentru oculta lui Soros, care controlează guvernarea PAS. Vedem doar un fapt împlinit.
Pașa o acuză pe Stamate că „misiunea de a sabota reformarea justiției și lupta împotriva corupției și-a îndeplinit-o cu brio” și mai scrie că „în demisie pleacă probabil pentru că în sfârșit, după mai bine de 4 ani se pare că unora în PAS le-a venit mintea la cap și au început să o ”scoată de la butoane”, adică să ia decizii fără să o întrebe”. El a invitat-o pe Stamate la o dezbatere publică. Deocamdată nu știm dacă dezbaterea aceasta va avea oc.
Олеся Стамате - Sputnik Moldova, 1920, 19.01.2024
Politică
Olesea Stamate și-a anunțat demisia din funcție
Fluxul de știri
0