Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Olesea Stamate și-a anunțat demisia din funcție

© Public Domain / Parlamentul Republicii MoldovaОлеся Стамате
Олеся Стамате - Sputnik Moldova, 1920, 19.01.2024
Abonare
Olesea Stamate dorește să se concentreze mai mult pe creația legislativă
CHIȘINĂU, 19 ian - Sputnik. Președintele comisiei Juridice a Parlamentului de la Chișinău, Olesea Stamate, și-a anunțat demisia din funcție.
În ultima perioadă, aceasta a făcut o serie de declarații, care contravin discursului partidului de guvernare: a criticat atacul premierului Dorin Recean în adresa unor judecători care au anulat decizii de eliminare a unor concurenți din alegerile prezidențiale și a declarat că legislația interzice președintelui țării să primească premiul de 30 de mii de euro, oferit Maiei Sandu la Timișoara.
„Am luat decizia de a renunța la funcția de președinte al Comisiei juridice, numiri și imunități, începând cu data de 1 februarie. Intenționez să mă concentrez mai mult pe creația legislativă, renunțând la procesele organizaționale. Totodată, este și o ocazie să dedic mai mult timp copiilor și familiei”, menționează deputatul pe contul său de socializare.
Fluxul de știri
0