Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

10 persoane au fost prinse băute la volan de polițiști în ultimele 24 de ore

© Pixabay / PexelsȘofer consumând alcool la volan, imagine simbolică, arhiva foto
Șofer consumând alcool la volan, imagine simbolică, arhiva foto - Sputnik Moldova, 1920, 17.01.2024
Abonare
Poliția amintește că a intensificat activitățile de depistare și documentare a conducătorilor auto care conduc în stare de ebrietate, scopul fiind creșterea gradului de siguranță în rândul participanților la trafic
CHIȘINĂU, 17 ian – Sputnik. Poliția Republicii Moldova anunță că în ultimele 24 de ore au fost depistați în stare de ebrietate la volan 10 conducători auto.
„La unul dintre ei a fost depistată o concentrație de alcool de 1,17 mg/l în aerul expirat. Șoferul de 41 de ani a fost stopat aseară de către polițiștii de patrulare la intrarea în satul Negrești din raionul Strășeni”, se spune în comunicatul Poliției.
Instituția amintește că a intensificat activitățile de depistare și documentare a conducătorilor auto care conduc în stare de ebrietate, scopul fiind creșterea gradului de siguranță în rândul participanților la trafic.
Poliția Republicii Moldova îndeamnă repetat conducătorii auto să nu urce la volan dacă au consumat băuturi alcoolice, pentru a nu pune în pericol propria lor viață și viața altor persoane.
„Găsește o altă modalitate de a ajunge în siguranță la destinație, cum ar fi: transportul public, un taxi sau un șofer treaz; nu lăsa prietenii și rudele să conducă sub influența alcoolului. Oprește-i la timp”, este în demnul Poliției.
Вячеслав Ионицэ - Sputnik Moldova, 1920, 16.01.2024
Economie
Un leu puternic este benefic pentru consumatori, dar este o catastrofă pentru producători
Fluxul de știri
0