Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Netanyahu i-ar provoca frustrări și exasperare lui Biden

© AP Photo / Oded BaliltyPortretul lui Netanyahu la un protest contra reformei israeliene a justiției
Portretul lui Netanyahu la un protest contra reformei israeliene a justiției - Sputnik Moldova, 1920, 15.01.2024
Abonare
Biden și consilierii săi sunt din ce în ce mai nemulțumiți de faptul că premierul israelian Benjamin Netanyahu refuză să urmeze recomandările părții americane cu privire la situația din Fâșia Gaza
CHIȘINĂU, 15 ian - Sputnik. Președintele american Joe Biden și consilierii săi sunt din ce în ce mai nemulțumiți de faptul că premierul israelian Benjamin Netanyahu refuză să urmeze recomandările părții americane cu privire la situația din Fâșia Gaza, relatează portalul Axios.
Potrivit surselor portalului Axios din rândul oficialilor americani, "președintele Biden și alți oficiali americani sunt din ce în ce mai iritați de <...> Netanyahu și de respingerea de către acesta a unei mari părți din solicitările recente ale SUA privind războiul din Gaza".
O sursă din cadrul administrației americane consideră că "răbdarea președintelui este pe sfârșite", iar potrivit altei surse, Washingtonul se confruntă cu o "frustrare enormă".
Donald Trump  - Sputnik Moldova, 1920, 12.01.2024
Internațional
Trump acuză NATO și Europa că au profitat de America
Fluxul de știri
0