Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Forumul de la Davos îi promite lumii o nouă pandemie

© AP Photo / Markus SchreiberDavos
Davos - Sputnik Moldova, 1920, 14.01.2024
Abonare
Forumul Economic de la Davos este considerat a fi și una dintre principalele platforme a globaliștilor care încearcă să modifice lumea și omul prin felurite inginerii, una mai diabolică decât alta
CHIȘINĂU, 14 ian – Sputnik. „Lumea trebuie să se pregătească pentru o nouă pandemie misterioasă „Boala X”, au spus cei de la Forumul Economic de la Davos, considerat a fi și una dintre principalele platforme a globaliștilor care încearcă să modifice lumea și omul prin felurite inginerii, una mai diabolică decât alta.
Anterior, OMS a spus că într-un viitor necunoscut „Boala X” ar putea provoca de 20 de ori mai multe decese decât pandemia de coronavirus.
Forumul de la Davos este declarat unul economic. La Davos se vorbește despre bani și se gândește aparent doar la bani. Să ne amintim cum s-au îmbogățit proprietarii de companii farmaceutice și politicienii, inclusiv cei din conducerea UE, de pe urma coronavirusului.
De aceea, nu există nicio îndoială: dacă ni s-a promis o nouă pandemie la Davos, cu siguranță se lucrează deja la provocarea acesteia.
Экономический форум в Давосе. Архивное фото - Sputnik Moldova, 1920, 18.01.2023
Economie
Forumul de la Davos dă verdictul: urmează o recesiune globală
Fluxul de știri
0