Economie
Urmăriți portalul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu tendințele, fenomenele și fluctuațiile din economia Republicii Moldova

Ministerul Finanțelor a discutat cu reprezentanții IMM-urilor agenda legislativă 2024

© Sputnik / Miroslav RotariMinisterul Finanțelor
Ministerul Finanțelor - Sputnik Moldova, 1920, 13.01.2024
Abonare
Ministerul Finanțelor a discutat cu Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Moldova agenda legislativă pentru 2024.
CHIȘINĂU, 13 ian - Sputnik. Ministerul Finanțelor a discutat cu Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Moldova despre agenda legislativă pentru anul 2024.
„Printre principalele puncte de discuție se remarcă aspecte privind bonul fiscal electronic și e-factura, impozitul pentru activitatea independentă și implementarea unui sistem de impozitare diferențiat, care ar contribui la stimularea antreprenoriatului și susținerea dezvoltării Întreprinderilor Mici și Mijlocii în Moldova. De asemenea, a fost analizată propunerea privind programul privat de economii și investiții pe termen lung, având în vedere importanța creării unui mediu propice pentru acumularea de capital, în vederea creșterii sustenabile a economiei naționale”, informează Ministerul Finanțelor.
Instituția mai menționează că o altă temă importantă abordată a fost introducerea stimulentelor fiscale pentru investiții destinate proiectelor de energie verde.
Șeful Moldovagaz, Vadim Ceban - Sputnik Moldova, 1920, 12.01.2024
Economie
Moldovagaz: Ucraina nu poate limita aprovizionarea cu gaze către Moldova
Fluxul de știri
0