Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Alexandru Muravschi a criticat autoritățile pentru că țin închise 12 posturi TV

© Sputnik / Mihai CarausAlexandr Muravschi
Alexandr Muravschi - Sputnik Moldova, 1920, 11.01.2024
Abonare
Fostul viceprim-ministru Alexandru Muravschi critică autoritățile dominate de PAS pentru refuzul de a permite reluarea difuzării a 12 canale TV
CHIȘINĂU, 11 ian – Sputnik. Fostul viceprim-ministru al Republicii Moldova, Alexandru Muravschi, consideră exagerate justificările guvernului, care lasă în continuare fără licențe 12 posturi de televiziune de opoziție, remarcând lipsa de autoritate a Comitetului pentru Investiții Strategice, căruia îi este însărcinat soluționarea acestei probleme.
Acum două zile, reprezentantul oficial al guvernului, Daniel Vodă, a declarat că posturile TV ale căror licențe au fost revocate nu își vor relua activitatea. Potrivit acestuia, Comitetul de Investiții Strategice creat sub actuala guvernare a făcut o recomandare de a nu activa licențele până când nu devine clar cine se află în spatele acestor canale TV.
„Nici în cele mai tari fantezii nu ar fi putut să-mi vină în minte ceea ce au gândit... De unde au scos-o, ce legătură are cu problema și ce competențe legale are un oarecare Comitet pentru Investiții Strategice, de care nimeni nu a auzit, nu este clar. Dar acum nu m-ar mira dacă data viitoare nu se vor restabili licențele până când asociația lucrătorilor din salubritate nu verifică toaletele din garsoniere pentru conformitatea cu standardele europene", a scris Muravschi pe o rețea de socializare.
Ion Chicu - Sputnik Moldova, 1920, 10.01.2024
Politică
Fostul premier Ion Chicu acuză PAS că lasă fără bani persoanele bolnave
Fluxul de știri
0