Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mesajul Poliției în legătură cu avertizarea de Cod portocaliu

© Sputnik / OsmatescoNinsoare, trafic rutier
Ninsoare, trafic rutier - Sputnik Moldova, 1920, 05.01.2024
Abonare
Poliția Republicii Moldova a venit cu un mesaj în legătură cu avertizarea de Cod portocaliu către participanții la trafic.
CHIȘINĂU, 5 ian – Sputnik. Hidrometeorologii anunță schimbarea vremii, începând cu 7 ianuarie, când pe teritoriul țării vor cădea precipitații sub formă de ninsoare și lapoviță, iar pe drumuri se va forma ghețuș, amintește Poliția.
Instituția le amintește conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu au echipat autovehiculul cu pneuri corespunzătoare, să conducă cu viteză redusă, să verifice starea frânelor și să nu uite că autovehiculul trebuie dotat cu lanțuri antiderapante, lopată și sac cu nisip.
„Asigurați-vă că automobilul este alimentat cu combustibil, că aveți telefonul încărcat și copiii sunt transportați în siguranță. Nu uitați despre obligativitatea de a conecta faza scurtă a luminii de întâlnire. Recomandabil ar fi să vă abțineți de la deplasările lungi, dar dacă ați decis să mergeți în vizită la rude, de sărbători, informați-vă din timp despre starea traseului pe care urmează să vă deplasați și în localitățile în care mergeți”, se mai spune în mesaj.
Geniști moldoveni - Sputnik Moldova, 1920, 04.01.2024
Societate
Geniștii Armatei Naționale au prezentat bilanțul activităților pentru anul trecut
Fluxul de știri
0