Economie
Urmăriți portalul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu tendințele, fenomenele și fluctuațiile din economia Republicii Moldova

Agricultorii pot beneficia de consultații la neexecutarea obligațiilor contractuale

© Sputnik / Rodion ProcaMinisterul Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova
Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 30.12.2023
Abonare
Agricultorii pot beneficia de consultații telefonice despre procedura de obținere a Avizelor de atestare a impedimentului justificator de neexecutare a obligațiilor contractuale, anunță ministerul de resort.
CHIȘINĂU, 30 dec – Sputnik. Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) continuă să ofere sprijin agricultorilor prin intermediul zecilor de consultații zilnice, referitor la eliberarea Avizelor de atestare a impedimentului justificator de neexecutare a obligațiilor contractuale (Certificat de forță majoră), anunță serviciul de presă al Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare.
CCI menționează că procedura de eliberare a avizelor urmează a fi aplicată în cadrul raporturilor contractuale comerciale în care cel puțin o parte este subiect al activității de întreprinzător. Acest document reprezintă o recunoaștere oficială a faptului că agricultorii nu pot îndeplini, temporar, obligațiile contractuale în raport cu creditorii.
Pentru a fi pe deplin informați despre procedura de obținere a Avizului și pentru a beneficia de ghidare privind documentele necesare, agricultorii sunt rugați să contacteze persoana responsabilă de la CCI.
Cereale - Sputnik Moldova, 1920, 29.12.2023
Economie
Importul de cereale în Republica Moldova va fi supus licențierii și în următoarele 3 luni
Fluxul de știri
0