Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dodon o acuză pe Sandu că pune la cale transmiterea procuraturii în mâinile sorosiștilor

© Photo : Miroslav RotariIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova, 1920, 29.12.2023
Abonare
Ar urma să fie adus cineva din afara țării, să i se dea peste noapte cetățenia Moldovei și să fie numit procuror general.
CHIȘINĂU, 29 dec – Sputnik. Liderul PSRM Igor Dodon susține că deține informații precum că Maia Sandu ar pregăti să transmită și Procuratura Generală a Republicii Moldova în mâinile oamenilor lui Soros, așa cum a procedat cu Banca Națională a Moldovei, unde a fost adusă Anca Dragu, făcută peste noapte cetățeancă a Moldovei și înscăunată în dregătoria de Guvernator al BNM.
Dodon a precizat că în fruntea procuraturii ar urma, cel mai probabil, să fie adus cineva din afara țării și anume din România, căruia sau căreia i se va da peste noapte cetățenia Moldovei.
Însă, a mai afirmat Igor Dodon, următoarea componență a parlamentului o va demite pe Anca Dragu din funcția de guvernator al Băncii Naționale a Moldovei, iar Maia Sandu și persoanele care au fost implicate în numirea cetățeanului României la șefia BNM "vor fi trase la răspundere".
Parlamentul RM în ședință - Sputnik Moldova, 1920, 29.12.2023
Politică
PAS a modificat legea în așa fel, ca să-și poată pune un procuror dezirabil
Fluxul de știri
0