Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Bulgaria ”bate” turismul românesc de la munte

© Sputnik / Roman Denisov / Accesați arhiva multimediaPârtie pentru schi în munții Cegheta
Pârtie pentru schi în munții Cegheta - Sputnik Moldova, 1920, 27.12.2023
Pârtie pentru schi în munții Cegheta. Foto de arhivă
Abonare
Bulgaria începe să devină atractivă pentru români și în sezonul de iarnă. Stațiunile de munte sunt pline de turiști din România, iar autoritățile din cele două state, gândesc strategii comune pentru securitatea turiștilor.
BUCUREȘTI, 27 dec -Sputnik. Ministerul de Interne din România a trimis polițiști și jandarmi în Bansko, celebra stațiune de munte bulgărească, pentru a suplimenta securitatea turiștilor români, în colaborare cu serviciile bulgare.
Polițiștii trimiși din România au ajuns la Bansko și vor patrula împreună cu colegii lor bulgari în sezonul turistic de iarnă. Echipele mixte vor desfășura activități de patrulare pentru păstrarea ordinii publice în perioada 21 decembrie 2023 – 26 martie 2024.
Practica de patrulare comună, consacrată deja, va aduce beneficii turiştilor străini din Bansko, iar prezenţa poliţiştilor români va contribui la liniştea turiştilor din ambele ţări.
Жители Кишинева - Sputnik Moldova, 1920, 31.08.2023
Internațional
Incredibil: Albania depășește România la turism
Fluxul de știri
0