Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a felicitat ” Rossiya Segodnya” cu ocazia celei de a 10-a aniversări

© Rossiya Segodnya / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин посетил МИА "Россия сегодня"
Президент РФ В. Путин посетил МИА Россия сегодня - Sputnik Moldova, 1920, 09.12.2023
Abonare
Putin: este îmbucurător faptul că dumneavoastră continuați cu demnitate tradițiile de creație ale predecesorilor.
CHIȘINĂU, 9 dec – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a felicitat colectivul Grupului Media Internațional ”Rossiya Segodnya” cu ocazia celei de-a 10-a aniversări, menționând că acesta „întrunește o echipă mare, unită de profesioniști talentați, care reflectă operativ și veridic” evenimentele din țară și din lume.
„Este îmbucurător faptul că dumneavoastră continuați cu demnitate tradițiile de creație ale predecesorilor - jurnaliști cunoscuți, reporteri, redactori, traducători, publiciști. Le împărtășiți cu generozitate experiența și cunoștințele tinerilor angajați”, este menționat în telegrama de felicitare.
Președintele și-a exprimat încrederea că grupul media „va menține în continuare ștacheta calității muncii sale, își va păstra poziția de lider recunoscut în spațiul informațional intern și internațional”.
Grupul media internațional ”Rossiya Segodnya” reunește resursele informaționale de limba rusă: RIA Novosti, PRIME, InoSMI, Baltnews, Ukraina.ru, Social Navigator, KOT și Arctic.ru. În străinătate el este reprezentat de Agenția Internațională de Presă și Radio Sputnik.
Unul dintre principalele produse ale grupului media este fluxul de informații în limbile rusă, engleză, chineză, spaniolă, arabă și farsi. ”Rossiya Segodnya” este cel mai mare producător rus de produse informaționale, orientate către publicul internațional, comunitățile de afaceri, structurile guvernamentale și cel mai larg cerc de utilizatori.
Fluxul de știri
0