Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

O nouă agenție marca Soros apare în Molodva, cu mai mult de 40 de angajați

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaGuvernul Recean
Guvernul Recean - Sputnik Moldova, 1920, 30.11.2023
Abonare
Autoritățile moldovene au mai creat o agenție – de a ceastă dată e pentru prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor și a violenței în familie.
CHIȘINĂU, 29 nov – Sputnik. Începând cu anul 2024, în Republica Moldova va fi instituită Agenția Națională de Prevenire și Combatere a Violenței împotriva Femeilor și a Violenței în Familie, anunță serviciul de presă al Guvernului.
Documentul, potrivit unui comunicat oficial, „reglementează misiunea, domeniile de activitate, atribuțiile și modul de organizare a activității Agenției. Instituția va fi responsabilă de implementarea, monitorizarea și evaluarea politicilor de prevenire şi combatere a violenței împotriva femeilor și a violenței în familie, coordonarea activității interinstituționale și facilitarea cooperării autorităților administrației publice abilitate cu societatea civilă”.
Agenția va avea statut de autoritate administrativă centrală din subordinea Guvernului și va include 22 de unități de personal, dintre care 6 funcții de conducere, 15 funcții de execuție și o funcție de deservire tehnică.
Marina Tauber - Sputnik Moldova, 1920, 28.11.2023
Politică
Ce vor face consilierii de la Bălți, pe care i-a promovat Marina Tauber
Fluxul de știri
0