Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ce vor face consilierii de la Bălți, pe care i-a promovat Marina Tauber

© Sputnik / Rodion ProcaMarina Tauber
Marina Tauber - Sputnik Moldova, 1920, 28.11.2023
Abonare
Tauber: Consilierii fracțiunii "Pentru Bălți" nu vor participa la conducerea orașului, dar vor susține la maximum toate inițiativele pozitive ale noii administrații a municipiului.
CHIȘINĂU, 28 nov – Sputnik. Deputatul Marina Tauber anunță că, împreună cu consilierii partidului politic „Forța de Alternativă și Salvare a Moldovei”, pe care l-a susținut la ultimele alegeri locale, a decis că cei 4 consilieri, aleși pe listele acestui partid, vor crea în Consiliul Municipal Bălți fracțiunea „Pentru Bălți”, al cărei obiectiv principal va fi „dezvoltarea municipiului Bălți și realizarea tuturor proiectelor de infrastructură, sociale, economice, pe care le-am promis împreună în campania electorală”.
Tauber a subliniat: „Consilierii fracțiunii "Pentru Bălți" nu vor participa la conducerea orașului, dar vor susține la maximum toate inițiativele pozitive ale noii administrații a municipiului, menite să îmbunătățească viața bălțenilor. Obiectivul nostru principal este organizarea finanțării și aplicării întregului nostru program, pe care l-am discutat cu bălțenii în perioada electorală. Vom susține acele propuneri ale primarului Petkov, care vor coincide cu ideologia și viziunea noastră de dezvoltare a municipiului Bălți, precum și tot ceea ce este necesar pentru a crește calitatea și nivelul de trai al fiecărui locuitor din Bălți. Vom susține propunerile primarului nou ales în ceea ce privește formarea echipei de conducere a municipiului, deoarece considerăm că aceasta este competența și prerogativa primarului, și anume el trebuie să ia decizii cu privire la organizarea procesului de lucru... Este timpul să lăsăm deoparte toate ambițiile politice, să ne suflecăm mânecile și să lucrăm în beneficiul cetățenilor, ceea ce echipa lui Ilan Șor face zi de zi".
Dinu Plângău - Sputnik Moldova, 1920, 28.11.2023
Politică
Plângău: PAS riscă să aibă în viitorul parlament sub 30 de mandate
Fluxul de știri
0