Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Diplomația de la Beijing dă asigurări că a călători în China nu este deloc periculos

© AFP 2024 / NICOLAS ASFOURIDrapelul Chinei
Drapelul Chinei - Sputnik Moldova, 1920, 28.11.2023
Abonare
Călătoriile de afaceri în China sunt posibile în condiții de siguranță, a declarat marți purtătorul de cuvânt al Ministerului chinez de Externe, Wang Wenbin.
CHIȘINĂU, 28 nov - Sputnik. Călătoriile de afaceri în China sunt posibile în condiții de siguranță, a declarat marți purtătorul de cuvânt al Ministerului chinez de Externe, Wang Wenbin, la o ședință de informare, comentând știrile despre un pretins val de îmbolnăviri respiratorii în China.
„Pot spune că în China călătoria și desfășurarea afacerilor sunt sigure, nu trebuie să vă faceți griji”, a spus oficialul.
Diplomatul a menționat că Comisia Națională de Sănătate a Republicii Populare Chineze a răspuns prompt solicitării Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) și a susținut și o conferință de presă cu privire la situația actuală. OMS a cerut anterior Chinei informații detaliate despre focarele de boli respiratorii din țară.
The flag of China - Sputnik Moldova, 1920, 18.11.2023
Internațional
China va găzdui Forumul pentru Apărare al Organizației de Cooperare din Shanghai
Fluxul de știri
0