România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

Președintele Iohannis vizitează Africa

© Photo : Administrația PrezidențialăVzita de stat a președintelui Klaus Iohannis în Kenya, Africa
Vzita de stat a președintelui Klaus Iohannis în Kenya, Africa - Sputnik Moldova, 1920, 16.11.2023
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
După epuizanta vizită din Kenya, unde președintele Iohannis a semnat patru documente și a fost și într-un safari într-o rezervație naturală, călătoria cuplului prezidențial român continuă în Africa, în Tanzania.
BUCUREȘTI, 16 noi -Sputnik. Președintele Iohannis va sosi în Tanzania pentru o vizită de 4 zile, în perioada 16-19 noiembrie. Iohannis ve merge în cadrul vizitei și în Zanzibar, un teritoriu autonom ce aparține de Tanzania, cunoscută destinație turistică. El va merge în Zanzibar pe 18 noiembrie și va avea discuții cu președintele regiunii, Hussein Mwinyi, după care va vizita mai multe atracții turistice, inclusiv Stone Town – partea antică a orașului Zanzibar.
Ministerul de Externe a dat avertisment de călătorie pentru românii care călătoresc în Tanzania și Zanzibar cu două zile înainte să înceapă turneul președintelui Iohannis în Africa. România nu are misiune diplomatică în Tanzania, reprezentarea diplomatică și consulară fiind realizată de către Ambasada României în Kenya.
În timpul vizitei în Kenya, președintele Iohannis a semnat patru documente pe teme de mediu, medicină veterinară, cooperare economică și diplomatică.
Fluxul de știri
0