România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

Cătălin Drulă a dat-o afară pe Elena Lasconi de pe lista pentru europarlamentare

© Photo : Twitter / Cătălin DrulăCătălin Drulă
Cătălin Drulă - Sputnik Moldova, 1920, 05.11.2023
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, anunţă că a avut o discuţie cu Elena Lasconi şi i-a cerut retragerea din campania pentru europarlamentare, după scandalul provocat de declaraţiile acesteia privind votul la referendumul pentru familie
BUCUREȘTI, 5 noi – Sputnik. „Am avut o discuţie cu Elena Lasconi şi i-am cerut retragerea din campania pentru europarlamentare. Am decis convocarea Biroului Naţional al USR în această seară pentru formalizarea acestei decizii. Am certitudinea că Elena a înţeles că întreaga discuţie publică din ultimele 24 de ore, împreună cu situaţia personală devenită publică, afectează campania şi concentrarea USR pe lupta cu monstrul PSD-PNL. Elena va continua să muncească pentru câmpulungeni şi va avea sprijin pentru a face performanţă în administraţie”, afirmă preşedintele USR.
Elena Lasconi, cap de listă USR la alegerile europarlamentare, a dezvăluit că a votat ”DA” la referendumul pentru familia tradiţională din 2018.
„Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat”, a spus Lasconi la Prima TV.
Ea a fost criticată atît de foşti colegi aflaţi acum la REPER, dar şi de colega sa de partid, Clotilde Armand.
Cea mai dură reacţie a venit, însă, din partea fiicei sale, care, într-o postare pe o rețea de socializare, printre lacrimi, s-a declarat ”în şoc şi absolut dezgustată”, afirmând: ”Această discriminare jegoasă nu are loc la mine în familie şi din acest motiv nu o mai susţin pe mama din acest moment”.
Fluxul de știri
0