Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Fundația Soros a pătruns adânc și în Ministerul moldovean al Energiei

© Sputnik / Алексей Витвицкий / Accesați arhiva multimediaSoros
Soros - Sputnik Moldova, 1920, 23.10.2023
Abonare
Ministerul moldovean al Energiei anunță oficial că primește asistență din partea Fundației Soros.
CHIȘINĂU, 23 oct - Sputnik. Serviciul de presă al Ministerului Energiei subliniază că Fundația Soros Moldova a lansat în 2023 mai multe inițiative de suport pentru această instituție, fiind vorba despre stagii plătite pentru tineri în cadrul Ministerului, îmbunătățirea guvernanței întreprinderilor de stat în domeniul energiei, studierea problemei gestionării rețelelor de gaze care aparțin administrațiilor locale, asociațiilor și persoanelor fizice.
În afară de aceasta Fundația oferă suport pentru activități de comunicare publică a Ministerului Energiei.
Prioritatea Ministerului Energiei în cooperarea cu Fundația Soros Moldova, potrivit serviciului de presă al instituției, este să îmbunătățească guvernanța corporativă a întreprinderilor de stat din sectorul energetic și să atragă angajați talentați la minister.
În scurt timp, va începe și elaborarea unui studiu care va cerceta problema gestiunii rețelelor de gaze care aparțin administrațiilor publice locale, asociațiilor și persoanelor fizice.
Soroc va oferi asistență Ministerului Energiei și în activități de comunicare publică, în contextul războiului hibrid al Rusiei împotriva Republicii Moldova, în care dezinformarea și diversiunile informaționale pe tema energiei fac parte din instrumentarul zilnic de intoxicare a opiniei publice și destabilizare a societății.
Валюта - Sputnik Moldova, 1920, 21.10.2023
România
Analist financiar român anunță dezastrul: se va întâmpla în decembrie
Fluxul de știri
0