Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Clienți americani preferă prostituatele minore din România

© AFP 2024 / REMY GABALDAProstituate
Prostituate - Sputnik Moldova, 1920, 03.10.2023
Abonare
Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au destructurat o rețea de proxenetism în centrul orașului Constanța. Fetele erau minore, iar de serviciile lor ”se bucurau” și clienții americani.
BUCUREȘTI, 3 oct – Sputnik. Bordelul a funcționat timp de un an în zona centrală a orașului, în văzul lumii. Notele de plată erau de ordinul miilor de euro. Fiecare client plătea o taxă de intrare în valoare de 200 de lei în urma căreia primea și băutură.
Dacă, însă, clientul dorea să își termine seara în patul uneia dintre stripteuse, prețul creștea până la 2500 de lei.
Vedeta barului era o minoră în vârstă de 17 ani provenită dintr-o familie săracă, preferată de clienți.
Cei care se ocupau de aducerea la bar a marinarilor și navigatorilor străini erau taximetriștii care efectuau curse din Portul Constanța.
Американская военная база в Девеселу - Sputnik Moldova, 1920, 20.09.2023
România
SUA investește sute de milioane de dolari în baze în România
Procurorii au început ancheta în acest caz în octombrie anul trecut, cu ajutorul a doi investigatori sub acoperire care s-au dat drept clienți. După sute de ore de interceptări în care au strâns suficiente dovezi, aceștia au închis bordelul ilegal.
Angajatele, indiferent dacă se prostituau sau nu, aveau contracte de muncă semnate pentru suma de 3.000 de lei. La audieri însă, majoritatea au declarat că făceau cel puțin 1.500 de lei pe noapte, și între 3.000-5.000 de lei pe weekend dacă aveau parte de clienți americani, transmite realitatea.net.
Au fost reținute 15 persoane, printre care patronul clubului, soția sa, mai mulți angajați, dar și taximetriștii. Patronul clubului și ospătărița care îi plătea pe taximetriști au fost arestați pentru 30 de zile.
Fluxul de știri
0