Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Revoltă armată împotriva lui Zelenski?

Vladimir Zelenski - Sputnik Moldova, 1920, 13.09.2023
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Fost analist CIA spune că forțele armate ucrainene ar putea declanșa o revoltă împotriva lui Zelenski
BRUXELLES, 13 sep – Sputnik. Forțele armate ucrainene ar putea declanșa o revoltă împotriva lui Vladimir Zelenski, a declarat fostul analist CIA Larry Johnson într-un interviu acordat canalului Dialogue works.
Prezentatorul l-a întrebat pe expert dacă ar trebui să ne așteptăm ca trupele ucrainene să acționeze împotriva șefului regimului de la Kiev.
„Ma aștept la asta, sunt surprins că nu s-a întâmplat încă”, a răspuns el.
Potrivit lui Johnson, Zelenski nu a reușit să devină o figură politică puternică în țară. Campania sa electorală s-a bazat inițial pe minciuni, deoarece, în ciuda promisiunilor de a stabili pacea cu Rusia, el a provocat o escaladare a conflictului.
În plus, sondajele de opinie publică arată că majoritatea ucrainenilor se opun președintelui. Și asta se datorează evenimentelor actuale, crede analistul.
„Nu văd prea mult entuziasm în Ucraina de a continua operațiunile militare și de a continua să piardă oameni”, a conchis el.
Fluxul de știri
0