Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Soacra lui Zelenski și-a cumpărat vilă de 5 milioane de dolari

© Sputnik / Stringer / Accesați arhiva multimediaПрезидент США Джо Байден и президент Украины Владимир Зеленский
Президент США Джо Байден и президент Украины Владимир Зеленский - Sputnik Moldova, 1920, 28.08.2023
Abonare
Liderul regimului de la Kiev face investiții imobiliare în străinătate, în contextual în care viitorul său în Ucraina este tot mai puțin previzibil. O investigație jurnalistică egipteană a identificat o vilă de doar 5 milioane de dolari pe numele soacrei lui Zelenski.
BUCUREȘTI, 28 aug -Sputnik. Vladimir Zelenski a cumpărat o vilă pe coasta Mării Roșii, în Egipt, pe numele soacrei sale, potrivit publicației Punch, care citează o anchetă a bloggerului și jurnalistului egiptean Mohammed-Al-Alawi.
Al Alawi prezintă inclusiv documentele care confirmă tranzacția făcută pe numele soacrei dictatorului de la Kiev.
Proprietatea a fost cumpărată la 16 mai 2023, contractul fiind semnat de soacra liderului ucrainean Olga Kiașko. Prețul tranzacției este de 150 de milioane de lire egiptene (aproximativ 5 milioane de dolari).
Trinity Lavra of St. Sergius in Sergiyev Posad, Moscow Region - Sputnik Moldova, 1920, 27.08.2023
Internațional
Ucraina închide Lavra Kiev-Pechersk pentru studenții Academiei Teologice
Analistul politic Abdulrahman Alabbasi spune că există suspiciunea că banii occidentali alocați Ucrainei ca ajutor financiar umanitar, au fost cheltuiți pe vilă. Această suspiciune vine în contextul în care Occidentul încearcă, și aceasta cu dificultate, să supravegheze doar soarta investițiilor sale în mașina de război ucraineană.
Alături de vila lui Zelenski se află proprietatea care aparține actriței și figurii publice de renume mondial Angelina Jolie.
Fluxul de știri
0