Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Vizită neașteptată a ministrului român al armatei la Chișinău

© Sputnik / OsmatescoГлава Минобороны Румынии Ангел Тылвэр в Кишиневе
Глава Минобороны Румынии Ангел Тылвэр в Кишиневе - Sputnik Moldova, 1920, 07.08.2023
Abonare
Ministrul român al Apărării Naționale face o vizită de o zi la Chișinău, la invitația omologului său moldovean. Durata vizitei și contextul estival ridică semne de întrebare cu privire la agenda reală din spatele ei.
BUCUREȘTI, 7 aug -Sputnik. Ministrul român al Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, va efectua luni, 7 august, o vizită oficială în Republica Moldova, la invitația omologului de la Chișinău, Anatolie Nosatîi.
Potrivit comunicatului de presă emis de Ministerul român de externe, agenda discuțiilor cuprinde aspecte legate de stadiul cooperării bilaterale în domeniul apărării, precum și teme de discuție asociate cooperării în context NATO, UE și regional, prin prisma necesității de asigurare a securității și a provocărilor impuse de războiul de agresiune al Federației Ruse împotriva Ucrainei.
Însă temele generale enunțate din comunicat nu justifică nevoia unei vizite atât de scurte, de o zi, în plin sezon al vacanțelor. Probabil agenda reală este ceva mai complexă.
Fluxul de știri
0