Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Accident pe ruta Chişinău-Bucureşti

© Sputnik / Mihai CarausAccident rutier
Accident rutier - Sputnik Moldova, 1920, 07.08.2023
Abonare
Un microbuz de pe ruta Chișinău-București a fost implicat într-un accident în România, iar două persoane au fost rănite
BUCUREȘTI, 7 aug - Sputnik. Un microbuz de pe ruta Chișinău-București a fost implicat astăzi într-un accident rutier în România, iar două persoane au fost rănite şi transportate la spital.
Şoferul microbuzului nu ar fi păstrat distanţa faţă de autoturismul din faţă şi a intrat în coliziune cu acesta, proiectându-l în afara părţii carosabile.
„Din primele date de la faţa locului a reieşit că este vorba de o coliziune între microbuzul condus pe direcţia Vrancea către Buzău de către un şofer în vârstă de 47 de ani, din Bacău, şi autoturismul care îl preceda, la volanul căruia se afla un conducător auto de 34 de ani, din Vrancea. Accidentul s-a soldat cu rănirea şoferului autoturismului şi a unui pasager din microbuz, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Bucureşti. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis Poliția din Buzău.
Pentru a ajunge la destinaţie, societatea de transport a pus la dispoziţia pasagerilor un alt microbuz.
Poliţiştii au întocmit un dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.
Fluxul de știri
0