Economie
Urmăriți portalul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu tendințele, fenomenele și fluctuațiile din economia Republicii Moldova

Specialiștii Ministerului Finanțelor au stat la sfat cu cei ai Curții de Conturi

© Sputnik / Miroslav RotariMInisterul Finanțelor
MInisterul Finanțelor - Sputnik Moldova, 1920, 18.07.2023
Abonare
Reprezentanții Ministerului Finanțelor și Curții de Conturi a Republicii Moldova au discutat despre dezvoltarea sistemului de control al finanțelor publice.
CHIȘINĂU, 18 iul – Sputnik. Ministerul Finanțelor informează că a organizat re cent o ședință de lucru cu reprezentanții Curții de Conturi. Scopul a fost stabilirea planurilor comune de acțiuni în vederea dezvoltării sistemului de control al finanțelor publice.
În cadrul întâlnirii a fost subliniată importanța conjugării eforturilor pentru a asigura un control eficient privind gestionarea și utilizarea transparentă și corectă a banilor publici și activelor statului.
Ministerului de Finanțe i-a fost prezentată experiența Curții de Conturi în diferite scenarii de evoluție a funcției de audit extern.
Mai aflăm de la Ministerul Finanțelor că problemele de sistem au fost „abordate prin prisma unei analize comparative a situației privind acoperirea cu audit extern a autorităților publice locale în statele membre ale Uniunii Europene”.
produse din carne, mezeluri, salam - Sputnik Moldova, 1920, 16.07.2023
Economie
Autoritățile moldovene încearcă să încurajeze consumul de produse locale
Fluxul de știri
0