Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Expert occidental, despre oboseala de Ucraina și de război

© AFP 2024 / ODD ANDERSENZelenski la summitul NATO
Zelenski la summitul NATO - Sputnik Moldova, 1920, 17.07.2023
Abonare
Oboseala țărilor occidentale din cauza conflictului din Ucraina devine tot mai evidentă, așa cum a demonstrat summitul NATO de la Vilnius din 11-12 iulie.
CHIȘINĂU, 17 iul - Sputnik. Sean Bell, observator militar la postul britanic de televiziune Sky News, a exprimat această opinie duminică.
Potrivit acestuia, summitul NATO a arătat „diferențe fundamentale de abordare” a conflictului dintre Occident și Ucraina. După cum a subliniat Bell, declarațiile secretarului britanic al Apărării, Ben Wallace, despre dorința de a vedea recunoștința Kievului pentru asistența militară, în loc de critica față de deciziile privind apartenența la alianță, indică faptul că devine „mai dificil” pentru Occident să furnizeze arme autorităților ucrainene, să-și asume „din ce în ce mai multe riscuri și să cheltuiască din ce în ce mai mulți bani.
"Oboseala de război prinde treptat rădăcini. Vedem că adevărul și opiniile din culise încep să iasă la suprafață", a spus expertul.
Tucker Carlson - Sputnik Moldova, 1920, 16.07.2023
Internațional
Revoltă în SUA din cauza banilor daţi Ucrainei
Fluxul de știri
0