Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Revoltă în SUA din cauza banilor daţi Ucrainei

© AP Photo / Richard DrewTucker Carlson
Tucker Carlson - Sputnik Moldova, 1920, 16.07.2023
Abonare
Tucker Carlson îl pune a punct pe Mike Peance: De ce SUA dau zeci de miliarde de dolari Ucrainei în timp ce orașele americane o duc rău?
CHIȘINĂU, 16 iul – Sputnik, Marius Holdean. Jurnalistul american Tucker Carlson s-a certat în direct cu candidatul american la președinția Mike Pence despre oportunitatea sprijinirii Ucrainei pe fondul problemelor interne ale SUA, conversația a fost difuzată de canalul de Youtube BlazeTV.
„Spuneți că ucrainenii nu au suficiente tancuri americane. În ultimii trei ani, fiecare oraș din Statele Unite a devenit mult mai rău. Nu există un singur oraș în SUA care să fi devenit mai bun și este clar că economia noastră s-a degradat, rata sinuciderilor a crescut, murdăria, dezordinea și criminalitatea au crescut exponențial”, a spus jurnalistul în timpul evenimentului Family Leadership Summit.
El a remarcat că Ucraina „nu poate fi găsită pe o hartă de majoritatea oamenilor”, primind în același timp zeci de miliarde de dolari din fondurile contribuabililor americani. „Cred că este corect să punem întrebarea: care este interesul Statelor Unite în acest lucru?”, a întrebat Carlson, în aplauze entuziaste din partea publicului.
Neputând contesta faptele enumerate, Pence a răspuns că nu are nimic de-a face cu ele. „Nu asta este preocuparea mea”, a spus el. Politicianul a mai adăugat că „cea mai mare națiune de pe planetă” nu trebuie considerată incapabilă atât să fie liderul lumii libere, cât și să rezolve problemele din interiorul țării.
Elon Musk la o conferință - Sputnik Moldova, 1920, 16.07.2023
Internațional
Elon Musk a condamnat trimiterea de obuze americane cu dispersie în Ucraina
Fluxul de știri
0