Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ce trece sub tăcere Grosu, când își umflă nările și debitează despre spionaj?

Igor Grosu - Sputnik Moldova, 1920, 06.07.2023
Igor Grosu
Abonare
Acuzație extrem de gravă – spionaj, care poate duce la dinamitarea relațiilor diplomatice dintre Federația Rusă și Republica Moldova
CHIȘINĂU, 6 iul - Sputnik. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, afirmă că Ambasada rusă la Chișinău ar practica activități ilegale, și anume de spionaj, sugerând că Chișinăul ar putea să ceara reducerea numărului de angajați ai acesteia.
El a precizat explicit că lucrul cel ilegal practicat de Ambasada Rusă ar ține de “activități de contrainformații, de culegare de informații”.
În primul rând acesta nu poate prezenta nicio probă, chiar dacă în Moldova diplomații ruși sunt monitorizați foarte meticulos de ani de zile.
În al doilea rând acesta nu suflă o vorbă despre numărul de persoane și activitatea desfășurată în Moldova de ambasada SUA, despre ingerințele grosolane și fățișe ale diplomației americane în treburile interne ale Moldovei și despre felul în care SUA le sugerează politicienilor moldoveni ce să facă și ce să nu facă, inclusiv lui Grosu.
Cine i-a dat indicații actualei guvernări să distrugă relațiile cu Rusia? Cât va pierde Moldova de pe urma acestei politici a partidului lui Soros - PAS?
Igor Grosu - Sputnik Moldova, 1920, 16.01.2023
Politică
Igor Grosu: Nu există pericole iminente dinspre Transnistria
Fluxul de știri
0