România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

România: PNL analizează politic deciziile guvernării Ciolacu

© AP Photo / Valentina PetrovaNicolae Ciucă
Nicolae Ciucă - Sputnik Moldova, 1920, 03.07.2023
Abonare
Ciucă a băgat pe liberali în ședință de la prima oră pentru a discuta strategia PNL cu privire la deciziile guvernării de coaliție cu PSD. Întrebarea este: vor complica liberalii deciziile lui Ciolacu, sau nu?
BUCUREȘTI, 3 iul -Sputnik. Luni, de la ora 8,00, a început ședința de coordonare a activității politice și guvernamentale, urmată de ședința Biroului Executiv, principalul for de conducere al PNL.
Pe agenda ședinței: poziţia faţă de facilităţile fiscale în IT, construcţii, agricultură şi industria alimentară. Subiectul ar urma să fie discutat ulterior, în şedinţa liderilor coaliţiei.
La ședință participă preşedintele PNL, preşedintele Senatului, Nicolae-Ionel Ciucă, secretarul general, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Lucian Bode, prim-vicepreşedinţii PNL, miniştri şi secretari de stat ai PNL.
Ciucă a adoptat odată cu ”rotativa” la guvernare, strategia unui control politic cât mai strict a activității miniștrilor și secretarilor de stat trimiși de PNL în guvernul Ciolacu.
Брифинг премьер-министра Румынии Николае Чукэ и премьер-министра Молдовы Дорина Речана в Кишиневе, 23.03.2023  - Sputnik Moldova, 1920, 13.06.2023
România
Ciucă devine președintele Senatului
Fluxul de știri
0