Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

De ce a venit Tucker Carlson la București

© AP Photo / Richard DrewТакер Карлсон
Такер Карлсон - Sputnik Moldova, 1920, 03.07.2023
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Jurnalistul american Tucker Carlson a venit la București nu numai pentru un interviu cu Andrew Tate, dar și pentru a face o investigație despre afacerile familiei Biden în România
BUCUREȘTI, 3 iul – Sputnik. Jurnalistul american Tucker Carlson a venit la București nu numai pentru un interviu cu Andrew Tate, dar și pentru a face o investigație despre afacerile familiei Trump în România, inclusiv despre șpăgile despre care se vorbește în presa americană, a declarat duminică seară la Realitatea Plus consultantul politic Cosmin Gușă.
Investigația ar viza legăturile de afaceri cu fostul ambasador american în România, Mark Gitenstein, în prezenta ambasadorul SUA la Comisia Europeană.
În ajunul unui anunț făcut de republicani din Comisia de Supraveghere a Camerei Reprezentanților din SUA cu privire la acuzațiile aduse familiei președintelui Joe Biden, televiziunea națională americană NewsNation a aflat că aceștia se vor concentra asupra transferurilor bancare efectuate în principal din România către cel puțin 10 membri ai familiei și asociaților săi, în timp ce actualul președinte era vice-preşedinte.
Scott Ritter - Sputnik Moldova, 1920, 27.04.2023
Internațional
Fost ofiţer american: ce se va întâmpla în Ucraina
Două surse informate despre mersul anchetei au declarat în exclusivitate pentru NewsNation, că parlamentarii republicani vor susține că transferurile bancare au fost făcute către membrii familiei, inclusiv fiul Hunter Biden, fratele James Biden și către nora văduvă Hallie Biden.
Mai mulți membri republicani ai Comisiei de Supraveghere a Camerei sunt așteptați să prezinte dovezi ale tranzacțiilor bancare și ale transferurilor de bani efectuate din țări precum România și China, mai transmite NewsNation.
Fluxul de știri
0